Напівфабрикати власного виробництва – смак по-домашньому!

11:13 08.10.2020

Не секрет, що страви, які готуються з душею, набагато смачніше, ніж на швидку руку. Саме тому магазин «М'ясний Рай» пропонує апетитні і смачні напівфабрикати власного виробництва. Вам залишається лише закинути такі продукти в мікрохвильовку, киплячу воду або на розігріту сковорідку і дивовижне блюдо готове до вживання!

з 08.10 по 11.10 на всі напівфабрикати власного виробництва діє відмінна акція – 20%! Прямо зараз ви можете зробити покупку і заощадити свій сімейний бюджет. Купуючи напівфабрикати, ви подаруєте собі зайвий вільний час, який можете витратити на вирішення більш важливих справ або відпочинок, а не на метання по кухні.

5 причин купити напівфабрикати в магазині «М’ясний Рай»

У продажу напівфабрикати власного виробництва без хімії і шкідливих добавок.  Всі інгредієнти свіжі і якісні, що надає готовій страві особливий смак і аромат. Всі продукти готуються вручну.

Ось відразу кілька переваг покупки напівфабрикатів власного виробництва в магазині «М’ясний Рай»:

  1. Продукти готуються в чистому приміщенні згідно СЕС і ХАССП.
  2. Інгредієнти проходять ретельну перевірку за всіма параметрами.
  3. Всі напівфабрикати без консервантів, барвників і підсилювачів смаку.
  4. Чесні ціни на весь асортимент.
  5. Прекрасний вибір напівфабрикатів на будь-який смак і гаманець.

Любите балувати своїх домочадців апетитними м’ясними стравами? Хочете купити долму з баранини власного виробництва, тоді вам сюди: https://myasnuyray.com.ua/ua/product/dolma-iz-baraniny/. Представлений асортимент здивує будь-якого гурмана. Висока якість, особливий смак і прийнятна ціна змінять Вашу думку про напівфабрикати!

 

100% натуральні напівфабрикати

Напівфабрикати – відмінні помічники домогосподарок. Вони з легкістю забезпечують швидку і ситну вечерю, а значить істотно полегшують життя і побут. Такі продукти довго зберігаються в морозилці, а для їх приготування знадобитися всього кілька хвилин, що дуже зручно. Магазин «М’ясний Рай» завжди радує покупців широким асортиментом напівфабрикатів: млинцями з різною начинкою, ковбасками, котлетами, тефтелями і багатьом іншим. На окрему увагу заслуговують равіолі, пельмені, манти, хінкалі. Такі страви точно не залишать нікого байдужим, заощадять і гроші, і час, і сили, а ще можна не сумніватися в безпеці покупки.

Ми використовуємо унікальні технології виробництва і з любов’ю підходимо до своєї роботи. Саме тому смакові характеристики наших натуральних заморожених напівфабрикатів зберігаються на високому рівні, це означає, що споживач отримає максимальне задоволення від їх вживання. Якщо вас цікавлять смачні манти з баранини, тоді купити їх можна тут: https://myasnuyray.com.ua/ua/product/manti-s-baraninu/. Вони задовольнять найвибагливіші смаки. На сайті актуальні ціни та вигідні умови покупки.

Хочете побалувати своїх близьких кулінарними шедеврами і не витрачати час на “танці” біля плити – купуйте напівфабрикати власного виробництва за ціною виробника в магазині «М’ясний Рай»!

Останні новини