На платформі UNITED24 запустили благодійний продаж браслетів з останньої сталі заводу “Азовсталь”

Автор: Галина Ворона
11:47 06.10.2022

На платформі UNITED24, яку запустили для збору коштів на підтримку української армії, презентували ексклюзивну партію браслетів "Символ незламності" з останньої довоєнної партії "Азовсталі".

Про це повідомляє Мінцифра.

Браслети виготовили з останньої довоєнної партії легендарної “Азовсталі”.

Кажуть, саме з такої сталі в 1981 році була виготовлена шахта для запуску космічного корабля, у 2012-му — новий саркофаг на ЧАЕС. У 2022-му листопрокатний цех став одним із місць, де героїчно тримали оборону своєї сталевої фортеці захисники й захисниці Маріуполя.

Як зазначають у Мінцифри, це не просто браслет – це 5 грамів останньої сталі заводу “Азовсталь”, які можна носити на своїй руці. Це символ стійкості та незламності захисників “Азовсталі” та всієї України.

Браслети можна придбати на сайті. Їх вартість 1500 грн. Доставка Новою поштою Україною — безоплатно.

Кожен, хто купить браслет, допоможе Збройним силам України. Всі виручені кошти йдуть на закупівлю потужних безпілотників для “Армії дронів”.

Читайте також: На кошти UNITED24 купили перший гелікоптер: ним будуть евакуювати поранених бійців

Нагадаємо, для посилення ЗСУ в Україні запустили проєкт «Армія дронів». Це комплексна програма, що включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. Відправити власний дрон чи донат можна на UNITED24. Деталі тут.

Останні новини