На Печерську з’явиться новий концертний майданчик – вже анонсовано перші виступи

Автор: Галина Ворона
02:28 29.11.2023

Культурний центр UYAVA, тепер відомий як V’YAVA, відкриває концертний майданчик, де відбуватимуться виступи найкращих українських виконавців та вечірки за участі всесвітньовідомих європейських діджеїв та продюсерів.

Як повідомляється на Facebook-сторінці V’YAVA, новий музичний простір відкриється  на вул. Мечникова, 3.

Раніше такі заходи організовували в саду бажань на ВДНГ – з червня цього року там регулярно проходили благодійні концерти, ярмарки, кінопокази та майстер-класи.

Тепер V’YAVA матиме постійне місце для проведення мистецьких заходів із сучасним світловим та звуковим обладнанням, яке “змусить вас відчути виступи улюблених виконавців повністю”. 

При цьому мета команди лишається незмінною — “З усіх концертів допомагати військовим та наближати спільну перемогу”, зазначають в  V’YAVA.

Там також пояснили, навіщо провели ребрендинг – мовляв, “копнули трошки глибше” і знайшли більш автентичну назву для проєкту – літературний варіант використання слова “уява” — давно забуте “в’ява”.

8 грудня у новому концертному залі відбудеться перший захід – камерний концерт Pianoбоя. Також одними із перших новий музичний простір випробує “Друга ріка” та також секретний гість, ім’я якого поки не розкривають.

Читайте також: Парк ілюмінацій та казкові герої: у “Добропарку” розповіли деталі зимового сезону

Нагадаємо, киян запрошують на триб’ют-концерт гурту «Nirvana».

Останні новини