На фабриці-кухні в Бучі, яку будували з розмахом, поки нема кому працювати

Автор: Вікторія Мілюта
13:56 18.01

Нова фабрика-кухня «Готуїмо», масштабне будівництво якої завершилось наприкінці минулого року, наразі шукає спеціалістів.

Про це повідомляє Бучанська міська рада.

На нове підприємство, де готуватимуть обіди для школярів усіх навчальних закладів Бучанської, Немішаївської та Бородянської громад, запрошують робітників за багатьма спеціальностями.

Зокрема, на роботу потрібні адміністратори, кухарі з досвідом роботи у громадських закладах, комплектувальники, прибиральники, кухонні працівники, вантажники, мийники, прибиральники, експедитори вантажних автомобілів, головний інженер та технолог.

Читайте також: Досвід будівництва фабрики-кухні в Бучі вивчали представники інших областей

Якщо вакансії вас зацікавили, телефонуйте за номерами +38 (097) 400-83-10, +38 (095) 011-40-73 або приходьте на фабрику з 9:00 до 17:00 (вулиця Яблунська №1-Л).

Нагадаємо, першу в Україні фабрику-кухню почали будувати в Бучі у квітні 2023 року. Тоді на старт будівництва завітав американський меценат Говард Баффет, який профінансував проєкт, а також британський підприємець Річард Бренсон.

Фабрика  – це частина розпочатої ще до повномасштабного нападу РФ реформи шкільного харчування. Очікується, що у майбутньому мережу фабрик-кухонь поширять на всю територію України. 

Останні новини