На будівлі Київради з’явився банер на підтримку захисників “Азовсталі”

Автор: Галина Ворона
10:59 09.06.2022

На будівлі Київської міської ради з'явився банер, що нагадує про героїзм захисників Маріуполя та необхідність їхнього повернення додому живими.

Про це повідомила депутатка Київради Аліна Михайлова, яка і сама захищає є країну від російської орди.

За її словами, цей банер на будівлі Київради, аналогічний до того що є на будівлі Львівської міськради, нагадуватиме обом громадам, завдяки кому вони в відносній безпеці.

Це наша позиція: хлопці, дівчата, ми з вами. Ви потрібні нам тут. Живими і вільними“, – пояснила депутатка.

Вона зауважила, що зараз триває надскладна операція з повернення Героїв Маріуполя додому і все, що нам лишається – це підтримувати наших переговорників, благати Бога зберегти життя хлопцям і дівчатам з “Азовсталі”.

Ми пам‘ятаємо, з ким маємо справу: наших бійців утримують у в‘язницях і кажуть про показові трибунали, чим брутально порушують Женевську конвенцію про поводження з військовополоненими. Та ми віримо в краще“, – підкреслила Михайлова.

Захисники Маріуполя, воїни Азовсталі – це наші Янголи-охоронці. Ми досі до кінця не усвідомлюємо важливість їхнього подвигу. Ми ніколи не доберемо слів, щоб повністю висловити нашу вдячність. Їхнє життя, здоров‘я, їхня безпека, а головне свобода – це біль і потреба кожного з нас. Навіть ті, хто не вірять у Бога, зараз молються про це. Сподіваємось на краще. Нам потрібні наші Герої. Живими. Вільними”, – додала Аліна Михайлова.

Читайте також: Україна отримала від РФ 50 тіл загиблих військових. Серед них – 37 захисників “Азовсталі”

Нагадаємо, дружини полку “Азов” закликають Червоний Хрест бути гарантом безпеки для полонених захисників.

Останні новини