Міська рада преміювала вісьмох щасливчиків. Але не уточнила за що саме

Автор: Любава Лисичкіна
22:24 03.02.2021

Сьогодні активну молодь столиці відзначили Дипломами лауреатів Премії Київської міської ради за внесок у розвиток місцевого самоврядування.

Про це інформує Київська міська рада.

Премії отримали  п’ять представників  талановитої молоді та три громадські організації. Крім дипломів лауреати отримують премії у розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян , а   молодіжні (дитячі) громадські організації – у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів.

«Наша територіальна громада не тільки має право, але й реально спроможна вирішувати питання, які знаходяться у її компетенції», – сказав заступник міського голови – секретар Київської міської ради  Володимир Бондаренко.

В повідомленні не уточнююється, за що саме були обрані  і чим саме відзначилися  саме ці кияни та громадські організації.

Зазначимо, що Премію Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування було засновано у 2005 році рішенням міської ради. Основною метою створення премії є залучення молоді до процесів законотворення та подальшого розвитку міста. 

До слова, українці довіряють більше Кличку, ніж Зеленському – результати опитування.

Останні новини