Мережа ЦНАП розширюється: новий центр адмінпослуг відкрився у Голосіївському районі

Автор: Галина Ворона
12:59 01.05

Голосіївський район найбільший за територією та досить густонаселений - тут проживають понад 250 тисяч мешканців. Дотепер тут працював лише один ЦНАП. Від сьогодні у районі запрацював новий територіальний підрозділ Управління (Центру) надання адміністративних послуг. Він став 22-м у столиці.

Про це повідомляє КМДА.

Центр розташувався на проспекті Науки, 43 – це місце віддалене від станції метрополітену, насичене житловою та промисловою забудовою, поряд із густонаселеними мікрорайонами Деміївка, Корчувате та Мишоловка.

У новому ЦНАПі доступні всі адміністративні послуги незалежно від реєстрації місця проживання: паспортні, соціального характеру, для ветеранів і внутрішньо переміщених осіб, видача водійського посвідчення. Центр є безбар’єрним для осіб з інвалідністю.

Приміщення центру площею 180 кв. м відремонтували коштом міського бюджету. Тут облаштовані 9 робочих місць адміністраторів для надання послуг у форматі оpen space за єдиними стандартами обслуговування відвідувачів: електронна черга, попередній запис, без перерви на обід.

Читайте також: Не варто стояти у черзі: киянам розповіли, як легко записатися до ЦНАПу

Нагадаємо, нещодавно новий центр адмінпослуг відкрився у Дніпровському районі.

Останні новини