Мені важко згадувати ту ніч. Нацгвардієць-вбивця Рябчук зробив зізнання у суді

Автор: Любава Лисичкіна
11:20 29.01.2022

Підозрюваний у вбивстві п'яти людей 20-річний Артемій Рябчук у суді визнав провину та розкаявся. Він зазначив, що йому жаль тих людей, яким він завдав болю. Сьогодні проходить прощання із загиблими.

Про це повідомляє “Суспільне”. 

28 січня Кіровський райсуд Дніпра обрав запобіжний захід нацгвардійцю Артемію Рябчуку, якого підозрюють у стрілянині на “Південмаші”, тримання під вартою без права застави протягом 60 днів у СІЗО №4.

Під час обрання йому запобіжного заходу Артемій Рябчук повністю визнав провину у вбивстві п’яти людей. Він просив відправити його до СІЗО. 

“Ваша честь, мені щиро шкода тих людей, яким я завдав болю своїм вчинком. Я винний і повністю визнаю свою провину. Мені важко згадувати ту ніч. Після затримання ми з прокурорами провели допит, під час якого до пізньої ночі я все розповів. Моє єдине прохання – не відправляти мене на гауптвахту, а відправити в СІЗО”, – сказав Артемій Рябчук. 

Сьогодні у Дніпрі, у Будинку культури “Машинобудівників”, проходить церемонія прощання з п`ятьма загиблими під час стрілянини на “Південмаші”.

Нагадаємо, через масове вбивство військовим командувач Нацгвардії подав у відставку.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 27 січня о 03 год. 40 хв на території Південного машинобудівного заводу «Южмаш» у Дніпрі сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович 2001 р. н., з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення (ФОТО, ВІДЕО).

Згодом його затримали та він розповів подробиці масового вбивства.

Останні новини