Маленький шеф польової кухні: столичний школяр готує обіди українським захисникам просто неба

Автор: Марина Максенко
20:57 30.03.2022

На другий день війни столична бухгалтерка Наталя Дячук побачила допис на фейсбуці, в якому шукали «вільні руки» для приготування їжі на місцевій польовій кухні. Щойно дочитавши пост, жінка вже писала адміністратору, аби якомога швидше приєднатися до волонтерів.

Про це повідомляє Вечірній Київ.

Увесь час, коли Наталя готувала просто неба, за домашнє господарство відповідав її 9-річний син Володя. Його розпорядок дня був не надто різноманітний: зробити домашні завдання та в окремі дні проходити дистанційно комп’ютерні курси.

Проте піти з мамою на польову кухню — зовсім інша справа та куди цікавіша, аніж робити вправи. Саме тому одного дня третьокласник Володя й опинився серед дорослих на метушливій польовій кухні.

«Перші дні мій син трохи соромився та боявся зайвий раз вийти з намету, де я готувала їжу. Проте згодом Володя роззнайомився зі всіма та й сам взявся за кухонні приладдя», — розповідає  мати маленького волонтера.

Нині в обовʼязки 9-річного хлопчика входить готувати бутерброди, перемішувати салати та при необхідності — побігти комусь щось принести чи віднести. До речі, за свою робочу зміну Володя може приготувати близько 300 бутербродів.

Останні новини