Мала куча, дайте ще. На Русанівці комунальники готуються до зими (ФОТО)

Автор: Тетяна Сененко
19:56 02.12.2021

Комунальники вже запаслись сіллю на можливі заморозки і розфасували її по мішках, щоправда зробили вони це, м'яко кажучи, не традиційно.

Про це повідомляє кореспондент ВК.

Готуючись до заморозків відповідальні комунальники “вивалили” гору солі прямо посеред двору, а тоді, лопатами гуртом “фасували” її по мішках і тачках.

Добре, що погода була на боці “праці” і на гору солі просто не линнуло дощем, бо, як відомо, сіль у воді розчиняється без жодних проблем.

Читайте також: Дороги будуть небезпечними. Столичних водіїв попередили про погіршення погоди

Нагадаємо, поки кияни раділи першому снігу 23 листопада, комунальники взялись до роботи, якої тепер побільшало, тож спеціальна техніка почала обробляти дороги і мости рідкими хлоридами, сіллю і піщаносоляною сумішшю. 

Як розповіли в “Київавтодорі”, до роботи наразі залучені 173 одиниці техніки.

Всього кмунальна корпорація має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової спецтехніки для зимового утримання доріг, мостів, тротуарів і велодоріжок.

Раніше у Києві провели підготовку теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Станом на сьогодні усі житлові будинки, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями, отримали відповідні акти готовності.

Останні новини