Майстер-клас для підлітків з виготовлення моті “Купила баба порося”подарує незабутні враження та навички

Автор: Любава Лисичкіна
23:47 22.05

Сьогодні традиційний японський десерт моті є чимось середнім між морозивом і тістечком.

Організатор – “Місто Майстрів” .

 Моті – десерті з рисового тіста, без якого не обходиться жодна чайна церемонія. Сьогодні традиційний японський десерт моті є чимось середнім між морозивом і тістечком: в’язке і щільне рисове тісто, усередині якого ніжний збитий крем з різними наповнювачами. Цей десерт прийнято зберігати замороженим, але перед подачею йому необхідно дати нагрітися до кімнатної температури.

Моті бувають різних смаків і кольорів. Для цього в готове рисове тісто додають натуральні барвники: ягідні соки або фруктове пюре. Дуже популярні в Японії моті зі смаком зеленого чаю матча: в рисове тісто просто додають перетертий в порошок чай. Начинкою для моті може служити що завгодно: фрукти, ягоди, морозиво або крем. 

Моті у вигляді поросят з вершковою крем-чізовою начинкою робити запрошують підлітків від 10 до 100 років. Майстер-клас “Купила баба порося” буде цікавий:
 

  • тим, хто був на першій частині, і тим хто тільки завітає перший раз;
  • дітям, які закохались в моті і хотять експериментувати з тістом, зборкою та начинками;
  • тим, хто адекватно ставиться до молочних продуктів (бо працювати будете з крем-чізом та вершками);
  • хто хоче навчитися створювати не тільки моті, а ще й кумедний декор з мастікі.

Бронювання за номером (вайбер, телеграм) 067 236 72 60

 Місто Майстрів в Facebook (https://www.facebook.com/MistoMaistriv)
 Місто Майстрів в Telegram (https://t.me/misto_maistriv)

Коли: 25 травня та 1 червня (сб), 13:30 та 17:00 
Де: Вул. Хрещатик, 46 Б
Скільки: 600 грн з особи.

До слова, у Києві порахували індекс млинців зі сметаною за 3 роки .

Останні новини