Рецепт такої закуски пропонує Євген Клопотенко.
Для приготування двох порцій знадобиться 12 хвилин і такі інгредієнти:
- 2 квадратні лаваші
 - 250 г твердого сиру
 - 1 томат
 - 1 червоний солодкий перець
 - 1/3 перцю чилі
 - кріп до смаку
 - петрушка до смаку
 - сіль та перець до смаку
 
Як запікати лаваш із сиром
- Натріть на крупній тертці 250 г твердого сиру. Використовуйте сир з пікантним смаком, результат буде однозначно цікавіший.
 - Відокремте зелень петрушки і кропу від стебел і дрібно порубайте ножем.
 - Відріжте одну третину перцю чилі, видаліть насіння і поріжте дрібними кубиками.
 - В ту ж миску, в яку натерли сир, натріть один великий томат. Зробіть це так, щоб шкірка залишилася у вас в руках, її ми використовувати не будемо.
 - Очистіть червоний болгарський перець і теж натріть на крупній тертці.
 - Додайте до начинки подрібнений перець чилі, зелень, посоліть і поперчіть, добре перемішайте.
 - Перемешайте начинку.
 - Лаваш наріжте зручними смужками по ширині та викладіть на середину начинку. Акуратно загорніть начинку в лаваш.
 - Викладіть лаваш з начинкою на розігріту пательню гриль або на решітку гриля (якщо ви на природі) та смажте по 1-2 хвилини з кожного боку до розплавлення сиру. Готовий лаваш із сиром подавайте, посипавши подрібненою зеленню.
 
Читайте також: Корисний снек і чудовий гарнір – як приготувати батат фрі у духовці
Нагадаємо, поки у магазинах можна купити гарбузи, приготуйте із ним крем-суп із пармезаном.


