Легенда фехтування Путіну: Горі у пеклі, тварюко

Автор: Марія Супрун
11:10 27.02.2022

Президенту РФ Путіну, який розв’язав кроваву війну на території мирної України олімпійська чемпіонка з фехтування 2008 року у Пекіні українка Ольга Харлан побажала горіти у пеклі та назвала маразматиком й тварюкою.

“Бл*ть! Йо*аний маразматик!Через тебе я зараз сиджу за 2000 км від свого будинку, спостерігаю, як бомблять два міста, в яких мої сім’ї! Одночасно! Гори в пеклі! Тварюко!”, — написала вона в сторіс Instagram.

Крім того, наша чемпіонка звернулася до російських підписників та спортсменів й наголосила, що військові РФ на території України – вбивці, які виконують наказ Гітлера.

“Я впевнена, що це все не покажуть у ваших “прекрасних” новинах. Тому що у нас, б***ь, “рятувальна воєнна операція”, – наголосила вона у сторіс Instagram.

Спортсменка додала до посту фотографію розтрощеної ракетою РФ 26 лютого житлової багатоповерхівки у Києві по вулиці Лобановського, 6а.

Варто зазначити, що Ольга Харлан – спортсменка, ім’я якої вписано до “Зали слави” Міжнародної федерації фехтування. Це фехтувальниця, яка представляє національну олімпійську збірну України і є: шестиразовою чемпіонкою світу з фехтування на шаблях, восьмиразовою чемпіонкою Європи, заслуженим майстром спорту України з фехтування.

Як повідомляв “ВК”, рано вранці 24 лютого Путін ввів війська на територію України, атаки кордону України були здійснені з боку РФ, Білорусі й окупованого Криму. Україна вже четверту добу чинить опір московським окупантам і не просто вистояла, а перемагає. Російська армія з початку вторгнення вбила близько 200 цивільних українців, у тому числі трьох дітей.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Марія Єфросініна публічно присоромила телеведучу Тіну Канделакі, співака Миколу Баскова та всіх артистів РФ, які підтримали військове вторгнення президента Путіна в Україну та називають українців “фашистами”.

Україну публічно підтримали старший син спадкоємця британського престолу принц Вільям та його дружина герцогиня Кейт Міддлтон. Мати Ілона Маска, наголосила, що сподівається, що українці у безпеці. Крим того, не залишилися осторонь та відкрито засудили дії лідера країни-агресора Путіна щодо України Анджеліна Джолі, Мадонна, Міла Йовович, Стівен Спілберг, Стівен Кінг, Арнольд Шварценеггер та багато інших найпопулярніших людей у світі.

Останні новини