Київ як столиця є пріоритетною ціллю для захоплення окупантами – Корнійчук

Автор: Володимир Хлєбников
12:15 02.06.2022

Українська столиця все ще залишається пріоритетною ціллю для захоплення російськими військами. Тому в Київській міській військовій адміністрації уважно стежать за діями ворога.

Про це заявив начальник штабу КМВА Сергій Корнійчук.

Думаю, що кожен українець сьогодні знає, що на сході нашої країни точаться кровопролитні бої“, – сказав він.

На його переконання, кияни мусять розуміти, що намагання окупаційних військ вийти на адміністративний рубіж Луганської та Донецької областей не спинить їх загарбницьких планів щодо захопленню України, у тому числі столиці.

Київ як столиця є пріоритетною ціллю для захоплення російськими військами”, – заявив начальник штабу КМВА.

За словами Корнійчука, “війна сьогодні стосується кожного, робити вигляд, що її немає і вона десь там далеко – неправильно“.

Тим паче боротьба з противником ще декілька місяців тому була зовсім поруч. Як наслідок, ми маємо Ірпінь, Бучу, Гостомель, Макарів, Бородянку. Ці міста ще й досі оговтуються від варварства, заподіяного російськими військами… Тому ми стежимо за діями противника і повинні зробити все, щоб цього не повторити та підготувати місто до можливої оборони, за необхідності дати гідну відсіч противнику“, – заявив він.

Зазначимо, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр раніше заявила, що у Міноборони немає інформації ні від Генштабу ЗСУ, ні від розвідки про можливий наступ на Київ, водночас нагнітання може бути вигідне ворогу.

Читайте також: Обстріли Києва: Кличко повідомив, скільки грошей піде на відновлення пошкоджених будинків

Останні новини