Киянин може сісти на 10 років за спробу спалити автівку коханця колишньої дружини (ФОТО)

Автор: Володимир Хлєбников
20:28 24.12.2021

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який намагався підпалити іномарку співмешканця колишньої дружини. Тепер чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це 24 грудня повідомив Відділ комунікації поліції Києва.

Інцидент стався на вулиці Ентузіастів у Дніпровському районі Києва.

Заявник розповів поліцейським, що побачив незнайомця, який втікав з подвір’я. Далі він помітив на капоті свого авто букет квітів, а під автомобілем каністру, яка диміла. Водій відігнав іномарку та загасив полум’я, завдяки чому транспортний засіб не отримав механічних ушкоджень.

Ми з’ясували, що до спроби підпалу причетний колишній чоловік, який через ревнощі хотів спалити іномарку нинішнього обранця жінки… 31-річного правопорушника затримали… фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Досудове розслідування триває”, – повідомив начальник слідчого відділу Дарницького управління поліції Антон Жидовцев.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – замах на умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Як писав “ВК”, в середині грудня в Обухові ревнивець розтрощив автівку суперника.

Читайте також: Підпал Офісу омбудсмена: прокуратура Києва повідомила нові подробиці справи (ФОТО)

Останні новини