Киянин ледь не спалив квартиру та отримав опіки, намагаючись приготувати каву на саморобному пристрої

Автор: Галина Ворона
08:43 14.11.2022

Мешканець столичної багатоповерхівки отримав численні опіки та ледь не спалив квартиру, коли хотів заварити каву на саморобному пристрої.

Фото: ілюстративне

Як розповіли рятувальники Києва, 13 листопада о 10:23 їм повідомили про займання на вул. Хорольській, 5, що у Дніпровському районі столиці.

Рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, прибувши на місце, встановили, що виникла пожежа в коридорі квартири 3-го поверху 16-поверхового житлового будинку на площі 10 кв. м, але вогонь вже погасили.

У під’їзді будинку вогнеборці виявили мешканця квартири, де сталася пожежа, з опіками рук та тулуба. Чоловіка 1970 року народження госпіталізували в опікове відділення.

У коридорі квартири рятувальники виявили саморобний бензиновий пристрій для приготування їжі. За словами потерпілого, він намагався приготувати каву, але стався витік бензину та виникло займання.

На місці події було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 12 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Остаточна причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Читайте також: Трагедія у передмісті: від чадного газу загинули подружжя та 17-річна дівчина

Нагадаємо, у Києві вже сталось кілька вибухів через використання у квартирах туристичних газових балонів.

Останні новини