Кияни розкритикували “слугу” Безуглу за приниження Ліни Костенко та Валерія Залужного

Автор: Ольга Даниленко
11:40 09.05

Народна депутатка від фракції “Слуга народу”, яка була обрана в Оболонському районі Києва (округ № 217), Марʼяна Безугла розкритикувала нагородження почесними громадянами Києва Героя України, Головнокомандувача ЗСУ (2021-2024 рр.) Валерія Залужного та геніальної поетеси Ліни Костенко. У відповідь кияни “захейтили” Безуглу та нагородили її новими мемами.

Фото: Нардепка від фракції “Слуга народу” Мар’яна Безугла

До речі, депутати Київради від фракції “Слуга народу” покинули залу засідань під час голосування за присвоєння звання почесних громадян Києва Валерію Залужному та Ліні Костенко.

Скандальна Безугла, яка “славиться” своїми заявами, не змогла залишитися осторонь від нагородження генерала та поетеси.

Про ухилянта і політичну біжутерію. Ганьба, коли родичі легендарної особистості використовують старечу слабкість для політичних дивідендів”, – написала Безугла на своїй сторінці у Facebook.

Підписники розкритикували черговий скандальний допис Безуглої:

  • “Ермак недоволен?”;
  • “Переключіть свою увагу на Зеленського, буде цікавіше”;
  • “Ти про чотири разового ухилянта розкажи,а не гавкай з під столу завгоспа”;
  • “безмозгла”;
  • “оце в тебе в голові насрано… жах”;
  • “Що ти несеш… Угомонись!”;
  • “Мар’яна, заспокойтеся вже!!! Заздрість вас з’їдає!Навіщо показуєте свою тупість?”;
  • “Ці люди всі дуже багато зробили для України! А що ти зробила?”;
  • “А думала, як же Марьяна промовчала. Здивувалась. Ан нє. Не дає спокою пан генерал, так?”.

Кияни навіть нагородили Безуглу новими мемами: 

 

А ось коментарі, які отримали найбільше вподобайок: 

Дивіться також: Допис скандальної “слуги” Безуглої про Київ обурив українців

Нагадаємо, вчора 8 травня Київрада присвоїла генералу Валерію Залужному та геніальній поетесі Ліні Костенко звання “Почесний громадянин міста Києва”.

Як повідомляв “ВК”, нещодавно “Слуга” Безугла заявила, що чоловіків прилаштовують на ТК “Суспільне” заради броні від мобілізації. Доказів не надала.

У травні 2022-го Безугла намагалася “протягнути” до Верховної Ради законопроєкт №7351, який дозволяв в умовах воєнного часу командирам застосовувати проти військовослужбовців-порушників зброю, навіть якщо це спричинить їхню смерть. Після суспільної критики, законопроєкт відкликали.

Крім того, у ГУ розвідки Міноборони України наголосили, що Безугла вводила в оману членів комітету з нацбезпеки, проштовхуючи закон № 4210 щодо посилання контролю над ЗСУ. Тоді “слуга” Веніславський наполягав на виключенні Безуглої з парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, однак Безуглу не виключили з Комітету ВР.

Мар’яна Безугла неодноразово їздила на лінію фронту та нібито роздавала певні розпорядження. Безугла стверджувала, на фронті вона займається комунікацією між військовим та вищим керівництвом ЗСУ.

Також Безугла звинувачувала військового журналіста Юрія Бутусова у підіграванні РФ у соціальних мережах. Вона навіть звернулася до СБУ з вимогою “щось зробити”. Бутусов назвав звинувачення Безуглої відвертою брехнею та політичним тиском.

Читайте також: Не можу коментувати ідіотку! Голова Луганської ОВА відреагував на закиди “слуги” Безуглої

Останні новини