Киян запрошують прийти на суботній показ, що врятує дитячий кінотеатр

Автор: Оксана Тупальська
07:30 21.01.2023

У єдиному у місті дитячому кінотеатрі «Кадр» 21 січня оголосили кінопоказ, що має врятувати установу від закриття. Акцію оголосило керівництво «Кадру».

«Запрошуємо вас на дитяче свято, яке відбудеться в кінотеатрі «Кадр» о 12:00 за адресою: вулиця Вишгородська, 4. Пройде благодійна акція, яка допоможе вирішити проблему із закриттям дитячого кінотеатру «Кадр». Приходьте зі своїми діточками, друзями, знайомими», – кажуть співробітники кінотеатру.

Також там пропонують абонементи на серію показів дитячих фільмів. 

«Він такий милий, дуже домашній. Смачна кава з піроженим та уютні зали. Де кіно крутять навіть для тебе одного. Та, нажаль, саме так, я не пам’ятаю жодного разу, щоб в залі було більше 5-7 людей. Це ж просто ідеальне місце для дитячих вечірок, показів “для своїх”, дитячих свят. Тай просто сімейних вечорів. Адже фільми сучасні а зали класні і місце зручне. Сподіваюсь вони все ж таки виживуть», – розповіла відвідувачка Поліна Цивільська та нагадала, що в дитинстві часто ходила сюди дивитися кіно та мультики.

Нагадаємо, до кінця січня 2023 року закінчується оренда серверу, який є невід’ємною частиною кінопроектору для демонстрації фільмів в єдиному дитячому кінотеатрі столиці. 

Останні новини