Киян закликають не поширювати наслідки ударів по критичній інфраструктурі

Автор: Марина Максенко
13:45 18.10.2022

Київська міська військова адміністрація закликає усіх не робити росіянам послугу та не поширювати наслідки ударів по об’єктах критичної інфраструктури.

Про це КМВА повідомляє у Telegram.

Вранці Київ вкотре зазнав ракетних ударів.

“Мета – залишити нас без тепла, без світла, без води. Противник хоче посіяти паніку. Але йому це не вдасться”, – наголошують у військовій адміністрації.

Понад тиждень Росія намагається вразити об’єкти цивільної інфраструктури.

“Ми закликаємо киян – не викладайте фото та відео в телеграм-канали, соціальні мережі! Так ви допомагаєте противнику аналізувати наслідки ураження. Ми звертаємося до всіх: не робіть росіянам послугу, не поширюйте наслідки ударів по об’єктах критичної інфраструктури”, – зазначають у КМВА.

Нагадаємо, що унаслідок ракетної атаки по Києву російсько-окупаційними військами 18 жовтня, за попередніми даними, загинули двоє людей, ще одна зазнала поранення. Інформація уточнюється.

Слідчі Служби безпеки України розпочали нове кримінальне провадження за фактами обстрілу ТЕЦ у одному зі спальних районів Києва.

Вранці 18 жовтня у Києві пролунали вибухи після оголошення повітряної тривоги. Росія вдарила трьома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури в Деснянському районі столиці. Про постраждалих не повідомляється.

Наразі частково обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці. В деяких будинках можливе пониження тиску в водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води, а киян та мешканців міста закликали максимально економити електроенергію.

Останні новини