Ким насправді є загадкова співачка Клавдія Петрівна – остання версія 

Автор: Ольга Даниленко
13:54 26.04

У мережі стрімко поширюється відео, де на одному з концертів вокаліст Артем Пивоваров начебто показав Клавдію Петрівну – популярну співачку, яка поки приховує свою зовнішність.

Фото: Титульне зображення офіційного Telegram-каналу Klavdia Petrivna

“ВК” зібрав всі версії, хто ж ця популярна загадкова співачка – в тому числі останню, про яку говорять кияни. Деталі – далі у матеріалі “ВК”. 

Вокаліст Артем Пивоваров на одному зі своїх концертів розділив сцену з жінкою, голос якої схожий на голос Клавдії Петрівни. Однак вона була у закритій червоній сукні-халаті та чорному капелюсі, який приховує лице. Тобто, зовнішність Клавдії Петрівни прихильники так і не побачили.

Скриншот з відео концерту Артему Пивоварова разом із Клавдією Петрівною

До речі, її поява на сцені була абсолютною несподіванкою, адже не було жодного анонсу.

Феномен Клавдії Петрівни (Klavdia Petrivna)

Вже досить тривалий час ми чуємо її пісні у Tik-Tok, Instagram та You Tube. Її треками озвучують рілзи, сторіз та меми. Але більшість людей навіть уявлення не мають, кому належить голос загадкової співачки під псевдо Клавдія Петрівна, яка також є авторкою своїх пісень. Від початку кар’єри виконавиця зберігає анонімність. 

У липні 2023 року артистка опублікувала у TikTok відео зі своїми демоверсіями пісень, що стрімко набирали переглядів та позитивних відгуків. Уже 3 серпня Клавдія Петрівна опублікувала в особистому телеграм-каналі демоальбом, що складався із 7 треків. 

Також її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. Її пісні можна послухати за посиланням.

Вже восени вона підписала контракт із молодим українським лейблом NEBO Music, що можна вважати офіційним виходом виконавиці на велику українську попсцену.

На початку 2024 року вокалістка очолила чарти українських радіостанцій з піснею “Знайди мене”. 

Під час виступу в рамках Третього саміту перших леді та джентльменів Олена Зеленська процитувала рядок з пісні Клавдії Петрівни “Я щаслива”: “Лікарі кажуть, що це депресія, мама каже, що я лінива”, акцентуючи на важливості теми ментального здоров’я. 

Перша леді України Олена Зеленська на саміті

Пісні виконавиці є майже на усіх стрімінгових платформах, але з’явились вони там проти її волі – вокалістка не давала на це згоди. Представники артистки повідомляють, що після витівок піратів усе доведеться завантажувати наново, але вже в кращій якості.

Версії щодо справжнього імені

Ми не знайшли в мережі жодної фотографії співачки, котра б вказувала на те, що це саме вона. Однак, усі ті світлини абсолютно різні: на них жінки різного віку, зросту, з різними зачісками і кольором волосся. До речі, згідно з інформацією з різних джерел, Клавдія Петрівна – це молода, навіть юна дівчина.

Директорка лейблу Катерина Шевченко в інтерв’ю розказує, що Клавдія юна й ще навчається у музичному коледжі. 

У грудні 2023 року блогер Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела, повідомив, що справжнє ім’я артистки – Соломія. За його інформацією, їй 18 років, вона родом з Львівщини та навчається у музичному коледжі.

А 6 лютого 2024-го під час оголошення переможців премії “Золота Зоря Лірум” Клавдія Петрівна перемогла у номінації “Дебют року”. Отримувати нагороду вийшла виконавиця Маша Кондратенко, але водночас не підтвердила свою тотожність з анонімною співачкою. Разом з тим слухачі звернули увагу на те, що тембр голосу Клавдії Петрівни та Маші Кондратенко різниться.

Остання з версій, яка шириться серед киян, що Клавдія Петрівна – це вже відома співачка, лауреат міжнародних конкурсів Христина Соловій. Їй лише 31 рік, вона сама пише пісні, має чудові вокальні дані, гарна та має струнку фігуру.

Колись її продюсував Святослав Вакарчук. До неї він не брався до продюсування.

Христина Соловій

В одному з останніх інтерв’ю вона розповіла, що мала роман із поетом і письменником Сергієм Жаданом, але пішла від нього до іншого чоловіка. В іншому інтервʼю вона сказала що її нове кохання – військовий. 

Хриcтина Соловій та Сергій Жадан

Клавдія Петрівна анонсувала свій дебютний сольний концерт у Києві, на якому, можливо, і розставить усі крапки над ї. Тож, час усе покаже, адже в анонсі її концертів йдеться, що “нарешті розкриються всі карти”.

Читайте також: Мільйон гривень для ЗСУ зібрали на концерті у Києві Жадан і друзі

Нагадаємо, у 2022 році лауреат міжнародних конкурсів Христина Соловій наживо виконала Гімн України перед матчем національної збірної України з футболу.

Останні новини