Kyiv Food and Wine Festival розпочинає сезон та збирає друзів на дегустації, майстерки, маркет сирів, фудкорт

Автор: Любава Лисичкіна
22:15 19.04

В цьому сезоні фестивалю вже 10 років. Близько 30 провідних українських виноробів нової хвилі, які особисто презентують вина нового сезону - це ексклюзивна можливість скуштувати найновіші розливи усіх учасників та познайомитись з виноробами особисто.

Організатор –  Kyiv Food and Wine Festival

Вина Поділля, Наддніпрянщини, Галичини, Бессарабії та інших регіонів дивуватимуть, адже з кожним роком лози стають доросліше, сорти винограду різноманітніші, а вина ще цікавіші. Більшу частину вин можна буде продегустувати безкоштовно та обрати те, що вам до смаку.

Заплановано великий маркет сиру, де близько 20 кращих крафтових сироварів презентують свої сири.Нова хвиля сироварів – це не лише бринза, а набагато різноманітніші смаки та асортимент. Дегустація сирів також безкоштовна на більшості стендів учасників.

Сомельє та дегустатори на входіотримають спеціальні жетони, один з яких ви віддаєте виноробу, а інший – сировару. В кінці фестивалю будуть підбиті підсумки, визначено фаворитів та оголошено – ТОП-3 виноробні та їх самі популярні 3 вина, та ТОП-3 сировари і їх самі популярні 3 сири.

Окрім вже звичної школи вина, де проходять лекції та дегустації від провідних експертів винної індустрії та презентації новинок від українських виноробів, буде діяти ще й школа сиру, де впродовж двох днів вас будуть навчати сирній культурі кращі сировари країни.

Відвідування школи вина та сирної школи входять у вартість квитка. Анонс виступів уже зовсім скоро.

Впродовж двох днів будуть проходити сирні майстер класи, де усі бажаючі зможуть долучитися до створення фестивального сиру та опанувати це ремесло самостійно. Взяти участь може будь який гість фестивалю безкоштовно.

Діятиме фудкорт – більший, різноманітніший та найсмачніший. Реберця, свіжа піца, крафтове мʼясо, українські страви в новому виконанні – це все про найсмачніше гастрономічне доповнення фестивалю.

 Традиційно наш фестиваль підтримує ЗСУ. Частина від вхідних квитків та додаткових активностей в рамках події відправиться у благодійний фонд Лелека. Минулого разу ми разом з вами передали у фонд 151 200 гривень, на які були придбані 5 повністю укомплектованих наплічників для бойових медиків.

  • Коли: 18 – 19 травня, 11:00 – 21:00

    Де: Київ, ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1 (4 павільйон)

Перші 200 квитків без келиху по ціні для ранніх пташок – 200 гривень. Мерщій купуйте та приходьте відкривати світ українських вин та сирів з друзями та родиною.

До слова, професійний сомельє запрошує на дегустацію ігристих вин зі свіжими устрицями.

Останні новини