Коли злетять ціни на маршрутки: стала відома дата

Автор: Любава Лисичкіна
20:54 28.01.2021

Кияни стурбовані питанням підвищення вартості проїзду в наземному громадському транспорті. Маршрутні таксі є одним з основних видів транспорту для більшості містян, особливо, для мешканців віддалених від станцій метро мікрорайонів.

 Як повідомив глава “Асоціація перевізників Києва та Київської області”  Ігор Мойсеєнко сайту “Сьогодні”, столичні маршрутки поки не готують подорожчання проїзду.

 За його словами, поки вартість проїзду в київських маршрутках дорожчати не буде, як би не було складно перевізникам , і  до 1 березня в Києві ніхто піднімати вартість проїзду в столичних маршрутках непланує.

“Ми розуміємо, що від локдауну постраждали всі сфери економіки, і платоспроможність людей сильно знизилася. Будемо стримувати зростання цін. Ми знаємо, що з лютого дорожчає проїзд у Київській області. У Києві ми поки максимально стримуємо цей процес”, – розповів Мойсеєнко. 

 Нагадаємо,  за 2020 рік проїзд у міському транспорті подорожчав для українців в середньому з 5,1 грн до 5,5 грн.  З усіх регіонів України проїзд у столиці  є найдорожчим.

Крім цього, у Київраді заявили, що очікуваного підвищення вартості проїзду в громадському транспорті не буде. Принаймні в першому кварталі 2021 року ціна на квиток у громадському транспорті залишиться сталою.

Останні новини