Кличко емоційно прокоментував “політичні погляди” Усика

Автор: Володимир Хлєбников
15:52 19.12.2021

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко прокоментував погляди володаря титулів WBA, IBF, WBO та IBO Олександра Усика.Міський голова нагадав, що той "завжди підіймає прапор України".

Свою думку він висловив в програмі “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі”.

Знаю, що він проукраїнець. Він завжди підіймає український прапор. Усик завжди представляє Україну, попри те, що Крим зараз окупований. Будь-якій людині, яка має український паспорт, у Криму їх виживають. Він завжди наголошує – я кримачанин, Крим – це Україна, я люблю Україну, я українець. Можливо, комусь не подобаються погляди. Можливо, з політичного погляду“, – сказав Кличко.

Читайте також: Боксер Ломаченко назвав себе парафіянином РПЦ

Ведуча перебила його: “Ні, це церква, російська православна церква”.

Знаєте що, я дітей своїх теж хрестив у Лаврі (Києво-Печерській, – прим. “ВК”). Зараз мене можна розмалювати, як ватника. Так вийшло, але цінності залишаються чіткими. Україна є незалежною державою. Ми будуємо свою державу, незалежно від Росії… Це клеймо“, – досить емоційно додав Кличко.

Слід зазначити, що Олександр Усик активно підкреслює свою прихильність до УПЦ Московського патріархату (РПЦ в Україні), а також усіляко ухиляється від прямої відповіді на принципове питання “Чий Крим?” Найпоширенішими його відповідями є такі: “Крим – божий” або “Крим належить кримчанам”.

Читайте також: “З повагою Василь Михайлович”. Російський репер Баста похизувався подарунком від українських боксерів Ломаченка і Усика

Останні новини