Кінотеатри з диванами на двох, як удома – куди сходити на оригінальне побачення у Києві

Автор: Оксана Тупальська
14:02 16.01

Подивитися цікаве кіно, розкинувшись на канапі, як у дома та ще й на великому екрані тепер можна у багатьох кінотеатрах столиці. Кореспондент «ВК» порівняв пропозиції VIP-залів та ціни на квитки, а також поцікавився, що тепер можна подивитися під час комфортних сеансів.

У кінотеатрі Multiplex у ТРЦ “Атмосфера” на  Столичному шоссе, 103в Голосіївському районі рекламують сеанси в окремому залі. Під час перегляду стрічки до вас навіть за потреби буде підходити офіціант та приносити замовлення. 

В неділю, 21 січня, вже о 10.00 можна подивитися комедіний фільм “Люблю тебе ненавидіти”, 16+. 

“На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою”, – пишуть про кіно.  

Вартість квитка 700 грн. Ось як виглядає зал для кінопобачень. 

Кіноресторан RE’LUX, розташований за адресою проспект Степана Бандери, 34В, РЦ «Блокбастер» має 3 VIP-зали на 26 місць кожен.

Обіцяють розкладні VIP-крісла, встановлені попарно та відокремлену лаунж-зону. Погодьтеся, крісла – на вигляд як в салоні автомобіля. 

Дивитися кіно удвох тут можна і посеред тижня. Є сеанси від 12.30 до 20.00. Фільми – не лише романтичні комедії. Є, наприкалад, м’юзикл, знятий за дитячим романом “Вонка”, бойовик 16+ “Бджоляр”, біографічний спортивний триллер 16+ “Феррарі” та фантастичний бойовик “Аквамен і загублене королівство”.

Квитки коштують 600 грн за одного, тобто вдвох заплатите 1200 грн.  

В «Оскарі» у Smart Plaza на Берестейському проспекті, 24 є затишна VIP зала на 28 місць, обладнаних комфортними кріслами-реклайнерами. Сюди запрошують на перегляд удвох, а також пропонують за потреби орендувати усю залу для святкових подій. 

Фільми можна ивитися і в будні, і в вихідні. Сеанси в 14.30 та о 19.30. 

Тут транслюють бойовик 16+ “Бджоляр”, біографічний спортивний триллер 16+ “Феррарі”.

Комедію “Люблю тебе ненавидіти” тут поки тільки анонсують у майбтніх показів, тому чи буде вона у VIP-залі поки не повідомляють. 

Вартість одного квитка 400 грн, тобто 800 грн на двох.

Раніше “ВК” розповідав, який фільм можна подивитися вже тепер – удома. Виробники сімейних серіалів створили 4 серійну комедію “Новорічна шкереберть”. У ній, як і годиться в святковому кіно, добро перемагає зло, проте спочатку має статися стільки кепсько-апів, що не надивитися.

Останні новини