Ірпінь відвідали Настя Каменських та представники асоціації Eurocities (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
20:45 19.08.2022

Сьогодні в Ірпені співала українська артистка NK (Настя Каменських). Також місто відвідали 18 представників Асоціації європейських міст "Eurocities".

Як розповів міський голова Олександр Маркушин, Каменських приїхала до волонтерів “Добробату” – поспілкуватися, підтримати, подякувати.

Я у свою чергу теж не втомлююся дякувати цьому невтомному батальйону наших рятівників, які щодня допомагають нашому місту“, – додав Маркушин.

Крім того, 18 представників Асоціації європейських міст “Eurocities” сьогодні відвідали Ірпінь. Eurocities на сьогодні об’єднує місцеве самоврядування більш ніж 140 великих міст у більш ніж 30 європейських країнах.

Це ті люди, які понесуть у Європу правду про те, на що перетворює українські міста російська армія. Європа має щодня пам’ятати про війну поруч і розуміти, що вона будь-якої миті може прийти і у європейські країни.

Делегація Eurocities також відвідала і Бучу.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук розповів про жахливі трагедії, які пережило місто і громада у період окупації, звірства рашистів, катування і розстріли мирного населення.

Нагадаємо, голлівудська акторка відвідала Ірпінь та поспілкувалась із родинами, які пережили окупацію (ФОТО).

Останні новини