Ірпінь відвідала делегація парламентарів з Нідерландів

Автор: Марина Максенко
15:19 07.02.2023

Делегація парламентарів з Нідерландів приїхала з візитом до Ірпеня. Зустріч пройшла в неформальній обстановці у пошкодженому житловому комплексі. На ній були присутні міський голова та мешканці громади.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин у Facebook.

“Посольство Королівства Нідерланди в України спільно з фондом OPENDOOR UKRAINE надали фінансову допомогу на часткову закупівлю будматеріалів та долучилися до відновлення покрівлі в ЖК “Аристократ”. Там дах та квартири на верхньому поверсі були вщент зруйновані під час бойових дій у місті”, – написав мер Ірпеня.

За словами Маркушина, гроші на відбудову будинку також надали компанія Irpin Reconstruction Sumit та фонд Terre des Hommes Italia, а будматеріали забезпечила Ірпінська міська рада. Мешканці міста своїми силами відновили водопровід, каналізацію та придбали частину будматеріалів.

“ЖК “Аристократ” – це приклад того, як об’єднавши зусилля людей з різних куточків світу, крок за кроком відбудовується наше місто. А ще це знак для нас – не зупинятися, продовжувати стукати у всі двері та просити про допомогу ірпінцям”, – сказав міський голова.

Також делегація парламентарів з Нідерландів відвідала Будинок культури Ірпеня.

Останні новини