Французи відкрили на Подолі раменний хаб Rameniac

Автор: Галина Ворона
17:28 22.04

Біля станції метро “Поштова площа” у Києві відкрився раменний хаб Rameniac.

Французи відкрили на Подолі раменний хаб Rameniac
Світлодіодне освітлення

Про це пише The Village Україна.

Як розповіли виданню власники французи, назва закладу виникла внаслідок гри слів ramen та maniac. Над першим раменом тут працювали протягом трьох місяців, а на приготування страви витрачають 24 години. 

У меню – тонконцу [із бульйоном зі свинячих кісток] й спайсі місо з яловичим фаршем. Насиченість бульйону та вид локшини можна обрати під час замовлення. Також пропонують доповнення – яйця, креветки, гриби муер, зелену цибулю чи норі.

Окрім того, можна замовити азіатські соління, боби едамаме та гьозу з креветкою. Серед напоїв – комбуча, Yuzu tonic JP та пиво Asahi Dry.

  • Ціни: тонконцу з яловичим фаршем — 290 грн, спайсі місо — 370 грн, креветки (доповнення) — 150 грн, гриби муер (доповнення) — 15 грн, норі (доповнення) — 20 грн, азіатські соління — 80 грн, боби едамаме — 100 грн, гьоза з креветкою — 190 грн, комбуча — 170 грн, Yuzu tonic JP — 180 грн, Asahi Dry — 155 грн
  • Адреса: вул. Петра Сагайдачного, 25.
  • Режим роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

Читайте також: У столиці на онлайн-аукціони виставили держмайно: які лоти можна розглянути для оренди

Нагадаємо, у трамваї-кав’ярні в парку Шевченка відкрився буфет пиріжкової “Тітка Клара”.

Великий Київ у Google News

підписатися