Фітнес-тренер та блогер Дмитро Стужук помер в Києві від коронавірусу

15:51 16.10.2020

Український фітнес-тренер та інстаграм-блогер Дмитро Стужук помер сьогодні в київській лікарні через ускладнення від коронавірусу.

Про це повідомила його колишня дружина, також блогерка та тренер Софія Стужук на свої сторінці в Instagram. У 2020 році вони розлучилися, але пара разом виховувала трьох спільних дітей – Давида, Лолу та Олівію.

“Діми більше немає з нами. Його серце не витримало”, – написала Софія.

За словами блогерки, чоловікові різко стало погано сьогодні. Його госпіталізували в міську клінічну лікарню № 4.  Дмитро мав проблеми із серцем, через що в нього виникли ускладнення від COVID-19 і він впав у кому.

“Все дуже погано, не можу говорити, поїду з татом в лікарню. Діма зараз в дуже важкому стані, перебуває в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з лікарем, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім’ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть, – розповіла жінка в інстаграм-сторіс.

Зазначимо, що ще вчора Дмитро Стужук публікував в соцмережі допис про перебіг хвороби та показав фото, на якому дихає за допомогою кисневої маски. Чоловік був переконаний, що стан його здоров’я покращується.

Нагадаємо, скільки українських медиків померли від коронавірусу – читайте тут.

Останні новини