Фастівську райраду очолив депутат від «Європейської Солідарності»

17:40 04.12.2020

Фастівську районну раду очолив Віктор Веремейчик - депутат від «Європейської Солідарності», яка має найбільшу фракцію в райраді.

Таке рішення ухвалили сьогодні депутати на сесії Фастівської районної ради.

Новообраний голова подякував колегам за підтримку та закликав представників усіх депутатських фракцій до конструктивної роботи.

Фастівський район зараз складається з 9 ОТГ. Реформа децентралізації відкрила для об’єднаних територіальних громад багато можливостей, але разом з тим зросла і відповідальність. Сьогодні всі депутати, незалежно від партій, повинні об’єднатися заради розвитку нашого району. Маємо докласти максимуму зусиль, щоб наші громади стали успішними», – заявив Веремейчик.

Віктор Веремейчик є аспірантом Національної академії державного управління при президентові України, живе в смт. Глеваха.

Зазначимо, «Європейська Солідарність» перемогла на виборах у Фастівському районі і має найбільшу фракцію у районній раді – 11 депутатів.

Читайте також: «Європейська солідарність» отримала найбільше мандатів у Київоблраді

Нагадаємо, “Європейська солідарність” також перемогла на виборах у Київраду, набравши  20,52% підтримки киян – це найкращий результат серед 7 партій, що пройшли у мерію.

Останні новини