Фанати “Фенербахче” зганьбилися на матчі проти “Динамо” через Путіна

Автор: Володимир Хлєбников
09:20 28.07.2022

Під час матчу кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Фенербахче" вболівальники турецької команди скандували ім'я президента РФ Володимира Путіна.

Через таку поведінку фанів тренер киян  Мірча Луческу не вийшов на післяматчеву пресконференцію.

Як писав “ВК“, 27 липня київське “Динамо” перемогло на виїзді стамбульський “Фенербахче” у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів з рахунком 1:2 і вийшло в наступний раунд турніру.

На перший забитий “динамівцями” гол фани місцевого клубу відреагували скандуванням ім’я президента країни-агресора на лад відомої кричалки, започаткованої свого часу харківськими вболівальниками.

На позицію вболівальників гостро відреагував головний тренер “Динамо” Мірча Луческу. На післяматчеву пресконференцію, яка є обов’язковим заходом після поєдинків у Лізі чемпіонів, тренер киян не прибув. За інформацією турецьких ЗМІ, сталося це саме через скандування фанів “Фенербахче”, пише “Суспільне Спорт”.

У коментарі місцевим журналістам Луческу, який свого часу довго працював у Туреччині, зокрема, очолював  національну збірну цієї країни, звернув увагу на скандування, наголосивши, що він “засмучений такою поведінкою вболівальників”.

Як відомо, через повномасштабне вторгнення Росії в Україну “Динамо” вимушене грати домашні єврокубкові матчі за межами України. Перша гра киян проти “Фенербахче” відбулася у польській Лодзі та закінчилась з рахунком 0:0. У другому матчі “динамівці” виграли.

Наступний матч у відборі Ліги чемпіонів “Динамо” зіграє 2 та 9 серпня проти австрійського “Штурма”. Разом з тим, перемігши у Туреччині, “Динамо” гарантувало собі євроосінь – кияни зіграють у груповому раунді або Ліги чемпіонів або Ліги Європи.

Останні новини