Ексдинамівець Ребров може продовжити контракт з “Аль-Айном”

Автор: Любава Лисичкіна
23:18 18.04.2023

28 лютого УАФ призначила Руслана Ротаня виконувачем обов'язків головного тренера збірної України. Повідомлялося, що угода з фахівцем розрахована до моменту набуття чинності контрактом із Сергієм Ребровим.

Як зазначається, про це заявив журналіст з ОАЕ Мохаммед Хамад. 

“Ребров вийшов і особисто заявив, що переговорів з українською федерацією не було відразу після того, як він вибив “Аль-Васл” із півфіналу Кубка, а за два матчі до цього заявив, що не було жодної пропозиції від української федерації. Тренер може оголосити про продовження контракту з “Аль-Айном” після завершення сезону, якщо клуб зможе виконати деякі запити щодо нього щодо гравців”, – говорить журналіст.

Він також додає, що тренер поставив перед собою перемогу в Лізі чемпіонів АФК як мету на наступний сезон. Він хоче цього добитися.
“Те, що зараз робить українська федерація, є спробою замаскувати катастрофічний провал, який спіткав український футбол, особливо після нещодавньої поразки від Англії з рахунком 2:0”, – додав журналіст.

Нагадаємо, 28 лютого УАФ призначила Руслана Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера збірної України.

Повідомлялося, що угода з фахівцем розрахована до моменту набуття чинності контрактом із Сергієм Ребровим. Договір з останнім буде підписано терміном до 30 липня 2024 року з можливістю пролонгації за взаємною згодою до літа 2026 року.

Очікується, що після завершення контракту з “Аль-Айном” наприкінці весни УАФ зможе оголосити про призначення Реброва головним тренером збірної України.

До слова, вісім нагород здобули українки на 41-му міжнародному турнірі з боксу GeeBee.

Останні новини