Джонсон ще полестив Путіну щодо токсичної маскулінності, Путін – це гопник з підворітні – психотерапевт 

Автор: Ольга Даниленко
15:22 30.06.2022

Прем’єр Великобританії Борис Джонсон ще полестив Путіну, коли назвав його образ токсично маскулінним. Адже Путін – це маргінальна токсичність, простіше, гопник з поворотні. Архаїчний режим Путіна розуміє тільки силу і повинен бути зруйнованим. 

На цьому наголосила доктор психологічних наук, психотерапевт, автор підручника “Гендерна психологія”, рекомендованого МОН України Маріанна Ткалич.

“І знаєте, він йому ще полестив трошки, щодо токсичної маскулінності. Це просто гопник з поворотні. Це трошки інший рівень токсичної маскулінності. Це більше маргінальна маскулінність, отщепенець від маскулінності”, – пояснила психотерапевтка.

На думку Ткалич, Джонсон підкреслив архаїчний спосіб Путіна своєї ідентифікації – багато років він показує себе на конях з оголеним торсом.

“Зараз XXI століття. Джонсон і підкреслив, що на сьогодні така маскулінність і такі прояви є токсичними й це одна з причин, яка привела Путіна і його оточення до цієї війни. Він підкреслив його слабкість, сьогодні ж сила не в тому, щоб чимось брязкати. Ми живемо в іншому світі – є науково-технічний прогрес, є рівень гуманістичності суспільства, розвиток цивілізації. Путін показує, що він дикун», – пояснила доктор психологічних наук в ефірі Радіо НВ”.

Також, доктор зазначила, що російське суспільство і культура також маскулінні й досі ментально живуть в архаїчному світі. Тому його громадяни підходять Путіну, а він їм.

Ткалич додала, що дипломатично домовлятися з архаїчним світом – не можливо, адже вони розуміють тільки силу.

“Такі культури й така поведінка може бути тільки подолана. Вони не розуміють нічого, крім сили. І вони не визнають нічого крім сили. На жаль, ми знаходимося в ситуації, коли цей режим повинен бути зруйнований – зовні, з середини і як завгодно. Без цього ми не зможемо впоратися с цією проблемою. Вони розуміють тільки силу, ви їм нічого не доведете, ніякий здоровий глузд, звернення до якихось цінностей – не буде спрацьовувати”, - додала доктор психологічних наук 

Нагадаємо, прем’єр Великобританії Джонсон назвав Путіна прикладом токсичної маскулінності, і заявив, що якщо Путін був би жінкою – не розпочав би мачо-війну. У Кремлі відреагували, прессекретар Путіна Пєсков сказав: “Фройд мріяв би про такий об‘єкт для досліджень. 

Як повідомляв ВК, через перехоплення СБУ стало відомо – дозвіл на мародерство в Україні окупантам дав особисто Путін.   

Читайте також: В Бучі мародерили окупати з елітного підрозділу Путіна (ФОТО) 

Останні новини