Джаред Лето нагадав у соцмережах, як підкорював Рибальський міст у Києві

Автор: Галина Ворона
15:11 20.07.2021

Актор і фронтмен групи 30 Seconds to Mars Джаред Лето, відомий своєю любов'ю до екстремального відпочинку і до київських мостів, вочевидь ностальгує за Києвом, який вже неодноразово відвідував. У соцмережах він нагадав про свою останню поїздку до Києва два роки тому, під час якої піднявся на один із пілонів Рибальського моста та робив селфі.

Відповідний допис з’явився на його сторінці в Instagram.

Вихідний день у Києві 2 роки тому. Хто хоче зайнятися скелелазінням?”, — написав співак, додавши зняті відео і фото.

На опублікованому відео співак прямує до Рибальського мосту, розповідаючи оператору історію споруди. Після він рухається по мосту та підіймається на один з його пілонів, висота якого майже 40 метрів. В цей час його фільмує камера з дрона, а сам артист робить яскраве селфі.

Додамо, Рибальський вантовий міст зв’язав Поділ і Рибальський острів в 1963 році. Через аварійний стан конструкцій в 1990-х міст закрили для автотранспорту, а через кілька років під міст підвели додаткові опори.

З 2008 року використовується виключно як пішохідний. В момент, коли його відвідав Джаред Лето, міст якраз розбирали, наразі на його місці будуть заїзд транспорту на Подільський міст.

Нагадаємо, кілька років тому Джаред Лето влаштував міні-концерт на пішохідному мосту в Києві.

Останні новини