Душив та вимагав віддати цінні речі: за напад на підлітка у Києві затримали 19-річного парубка

Автор: Галина Ворона
13:26 03.11.2022

19-річний парубок напав на 14-річну дівчинку на вулиці Києва та вимагав віддати цінні речі. Поліцейські розшукали фігуранта та повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як розповіли у поліції Києва, напад стався на перехресті вулиць Оноре де Бальзака та Градинська на доньку. Про нього у поліцію повідомив батько дівчинки.

Правоохоронці з’ясували, що невідомий напав на дівчину у підземному переході, коли вона поверталася з прогулянки додому. Він підійшов до неї та почав душити, вимагаючи віддати мобільний телефон та гроші.

Побачивши перехожого, зловмисник втік. Оперативники швидко встановили його особу та затримали неподалік місця  тимчасового проживання у родича. Там слідчі вилучили речі, в яких нападник був у день скоєння злочину.

Поліцейські провели усі необхідні слідчі дії та довели вину фігуранта. Затриманим виявився 19-річний уродженець Черкаської області.

Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. За скоєне парубку загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Суд погодив клопотання слідчого та обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: У Києві таксист з ножем напав на пасажирку

Нагадаємо, днями у Києві затримали “гастролера”, який напав з ножем на дитину у під’їзді і пограбував.

Останні новини