Для кухарів та кондитерів відкрили сучасний центр. Тут є 3D-принтер для шоколаду (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
14:37 27.01.2021

В одному з київських професійно-технічних училищ на Подолі відкрили навчально-практичний центр кулінарії та кейтерингу, навчання в якому відбуватиметься з використанням інформаційно-цифрових технологій.

Для кухарів та кондитерів відкрили сучасний центр. Тут є 3D-принтер для шоколаду (ФОТО)

Як повідомив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський, на створення центру загалом витрачено 5,8 млн грн, 80% з яких пішла на закупівлю сучасного професійного обладнання. Це дасть змогу повністю підготувати студентів до майбутньої роботи на великих кухнях.

Завдяки оновленню матеріально-технічної бази, студенти-кухарі та кондитери будуть навчатися з використанням інформаційно-цифрових технологій. Так, у сучасному модернізованому центрі повністю оновили інвентар, встановили 3D харчовий універсальний принтер для роботи з будь-яким різновидом шоколаду та шоколадної глазурі, закупили форму та відремонтували більшу частину приміщень.

Центр має на меті популяризувати та всебічно удосконалити професійну підготовку робітників для підприємств ресторанного господарства та харчування. Столична програма розрахована на те, щоб молоді фахівці після випуску були по-справжньому конкурентоспроможними на ринку праці.

Нагадаємо, у Шевченківському районі подарували нове життя шкільній майстерні.

Великий Київ у Google News

підписатися