Десяткам тисяч родин у Києві повернули світло після ранкового обстрілу

Автор: Галина Ворона
17:43 18.10.2022

У Києві відновили електропостачання 83 тисячам родин, які залишились без світла після вранішнього обстрілу об’єкту критичної інфраструктури. Через це відключалось енергообладнання ДТЕК «Київські електромережі», що живить водоканал та житловий масив Троєщина.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, фахівцям вдалося всього за 7 годин виконати технічні роботи та підключити клієнтів за резервною схемою живлення на час, поки відновлюватимуть пошкоджену обстрілами інфраструктуру міста.

Два об’єкти критичної інфраструктури отримали сьогодні значні пошкодження. Зокрема, об’єкт у Деснянському районі.

Віталій Кличко також зауважив, що після сьогоднішньої ракетної атаки частині споживачів також уже відновили водопостачання. Ремонтні бригади працюють, щоб якнайшвидше стабілізувати системи електро- та водопостачання столиці.

Читайте також:  Пекельний ранок: рятувальники загасили 2 осередки пожеж – фото 

Нагадаємо, сьогодні вранці російські терористи вдарили трьома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури в Деснянському районі столиці. У результаті обстрілу загинуло троє працівників об’єкта інфраструктури та частково обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці. 

Останні новини