Депутати не змогли порозумітися, кого призначати у комісії Київради – продовжать у червні 

Автор: Ольга Даниленко
17:40 25.05.2023

Столичні депутати не змогли дійти згоди щодо змін персонального складу постійних комісій Київради – на жодного з кандидатів не вистачало голосів. Тому депутати пішли на перерву до 15 червня 2023 року.

Про це повідомляє кореспондент “ВК”.

Зокрема, після обідньої перерви секретар Київради Володимир Бондаренко зазначив, що депутати подали ряд пропозицій стосовно зміни персонального складу постійних комісій, однак жоден з кандидатів не має необхідної кількості голосів для призначення.

 В цьому залі ніколи не сприймались й не сприймається мова ультиматумів. Цей зал завжди знаходив можливості домовитися, вийти з найгірших ситуацій, які були, але вийти з чітким консолідованим рішенням проблеми. Тому маю поінформувати, що зараз станом на цей момент я не бачу голосів на жодну з пропозицій, які були внесені”, – сказав він. 

У залі було 65 нардепів. 

Бондаренко виніс на голосування пропозицію оголосити перерву до 15 червня 2023 року, однак депутати її не підтримали.  

Тому він прийняв “процедурне рішення” й оголосив перерву. 

Нагадаємо, сьогодні спійманого у 2022 році на хабарі в 1,39 млн грн “слугу” Владислава Трубіцина виключили з фракції “слуг”. Однак, він досі залишається головою постійної комісії Київради з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

Як повідомляв “ВК”, депутатка Київради від фракції “Європейська Солідарність” Ірина Никорак стала нардепкою. У міській раді її замінив військовий з 1994 року, доброволець ЗСУ полковник Сергій Ільницький. Никорак входила до постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку столиці.

Останні новини