Депутатки Київради взяли участь у тренінгу «Академії жіночого лідерства»

Автор: Марія Супрун
03:42 14.09.2022

Депутатки Київської міської ради Юлія Ярмоленко, Алла Шлапак, Вікторія Бурдукова, Наталія Берікашвілі, Ксенія Семенова, Олеся Зубрицька, Мирослава Смірнова, Ганна Старостенко та Євгенія Кулеба взяли участь у навчальному тренінгу «Академії жіночого лідерства», який відбувся у місті Львів.

Як повідомляє Київрада, у Львові було організовано триденне навчання, яке присвячене жіночому лідерству під час війни та кризи.

Також депутатки долучились до актуальних дискусій та розглянули ініціативи, які спрямовані на просування гендерно чутливого врядування.

У процесі тренінгу було обговорено питання, які пов’язані з відновленням нашої країни та забезпеченням прав людини.

«У час війни консолідація жіночого руху стала надійною опорою у боротьбі з ворогом. На різних фронтах жінки захищають права та свободи нашого народу. Цьогоріч тренінг був особливим, оскільки війна кардинально змінила наші життя. Зокрема було обговорено вплив гендерних стереотипів, подолання суспільних викликів війни та методи протидії зовнішньому тиску. Крім цього ми перейняли міжнародний досвід у питаннях відстоювання своїх прав та подолання гендерної дискримінації», – розповіла депутатка Київради Алла Шлапак.

Нагадаємо, столичним депутатам надали можливість профінансувати облаштування укриттів у школах.

Останні новини