Депутат Київради: Київ досі небезпечний, прилетіти може у будь-який момент

13:55 21.04.2022

У Києві все ще небезпечно, адже українська столиця була, і є ласою принадою для "руського миру". Втім, це не оодначає, що до Києва не можна приїздити.

Таку думку висловив депутат Київської міської ради від фракції “Європейська Солідарність” Леонід Ємець.

Постійно питають, чи безпечно вертатись в Київ?  Відповідаю: Ні, не безпечно. Прилетіти може в будь-який момент. Чи так «повезе», що прилетить до вас? Чи впорається ППО? Чистий рендом. Гарантій немає. Тому. В Києві. Небезпечно“, – написав він у себе в Facebook.

На думку депутата, Київ був і є ласою принадою для руського миру: “Як столиця України. Як «мать городов руських». Як символ боротьби проти Росії та Путіна. Добровільно вони від Києва не відмовляться. Лише наше ЗСУ та ТРО їх зупинили пару тижнів тому“.

Читайте також: Київ під загрозою: як столиця залежить від результату битви за Донбас

Водночас Ємець наголосив, що це не означає, що до Києва не можна повертатися.

Це рішення і право кожного. І киянина, і гостя. Київ усім радий! Київ готовий прийняти мільйони. І робить це зараз“, – додав депутат від “ЄС”.

Раніше голова Київської військово-цивільної адміністрації Микола Жирнов повідомив, що у столиці все ще існує небезпека авіаційних та ракетних ударів. Він наголосив, що доки триває війна, Київ повинен бути готовим до оборони.

Останні новини