Депутат Київради Богатов побив стендапера під час виступу

22:02 15.02.2021

14 лютого замість зізнаватись у коханні та дарувати сердечка депутат Київради від "Голосу" Костянтин Богатов віддубасив кулаками стендапера Влада Капицю.

Як розповів сам Влад Капиця у Facebook, інцидент стався у залі кінотеатру “Братислава” на третій хвилині виступу одного із коміків.

Попри те що організатори заходу попереджали про наявність у виступах ненормативної лексики, Богатов, почувши зі сцени матюк, підхопився з місця, вимагаючи припинити виступ, і намагався вимкнути світло на щитку, де йому під руку і попався Капиця.

Сам стендапер так описує те, що сталось: “Стендап почався. Діма Поліщук виступає десь третю хвилину, люди сміються, я стою кайфую, спершись на підвищення біля виходу із залу. Тут бачу, що чолов’ягу, який візуально виділяється за віком, починає щось непокоїти, він рухається туди-сюди і в якийсь момент встає та починає бурмотіти “Прекратить! Что тут? Как такое может біть? Какие матюки? Ану где свет?”. А я стою опершись на щиток, який контролює світло в залі.

Діалог наступний: – Що сталось? – Откуда здесь маті? – Тут було заявлено, що тут мати будуть. – Нет не будет здесь матов! – Чого? – Ну того что здесь не будет матов, останавливайтесь! Після цього він б’є мене по обличчю, попутно зачіпаючи телефон, яким я знімав його. 
Телефон вилітає, відео вимикається, але частина зберігається. Потім я блокую наступний удар, ловлю його та відштовхую. Це буквально сталось за секунд 20″.

Правдами і неправдами депутата вивели із зали, а виступ продовжився. 

Цей пост у Facebook викликав жваве обговорення у коментарях, до якого долучився і сам призвідник бійки Богатов. Він стверджує, що вибачився в смс-повідомленні і запропонував особисто вибачитись. Депутат визнає, що його реакція була неадекватною, і виправдовується, що не був знайомий з таким жанром.

На бійку відреагували і в “Голосі” – назвали інцидент ганебним та засудили дії і висловлювання Богатова.

Щиро приносимо вибачення особисто стендаперу Владу Капиці. І тим, хто став свідком неприпустимих висловлювань та дій під час концерту. Подібна поведінка Костянтина Богатова несумісна з цінностями партії “Голос”, – говориться в повідомленні політсили.
У фракції запевнили, що на найближчих зборах дадуть належну оцінку поведінці Богатова.

Читайте також: Богатов Костянтин Володимирович

Останні новини