Де шукати іспанську паелью та перці-падрон: заклад у столиці, де годують як в Барселоні

Автор: Любава Лисичкіна
23:54 10.05

Місце, яке презентує достатньо рідкісну для Києва кухню. Завітати до ресторанчику, це як маленька подорож до Каталонії, коли сонячно, добре і по-домашньому душевно.

Де шукати іспанську паелью та перці-падрон: заклад у столиці, де годують як в Барселоні

Як повідомляється, у Києві працює Boca a Boca, де можна скуштувати крокети, пататас бравас, кілька видів хамону і багацько улюблених іспанських тапасів.

 Тут хочеться замовляти сотню маленьких закусок, ділитись їжею з рук, пити прохолодне фруктове вино, галасливо розмовляти та жити це яскраве та неповторне життя. Так про це місце говорять відвідувачі.

Тут є окрема кімната для правильного зберігання хамону, винна кімната, багацько натурального дерева, ставні, затишний декор та живі квіти.  Є три зали: перша оточена винними шафами, світла та простора, друга підійде для великої вечері з друзями, вона невелика, якраз для компанії, третя: найбільш затишна — створена немов для побачень.

Кухня смачна, але порції невеликі. Так, крокетос з хамоном котуватимуть  215грн, кальмарас фрітас – 215, паелья зі стейком рібай обійдеться у 1128грн,  а знаменитий баскський чіз у 215 грн.

Також тут подають відомі чурос та сангрію. З недоліків, як повідомляють відвідувачі, сервіс: дуже повільний і незрозумілий.

Де: Немировича-Данченко 14/13 (ст.м. Печерська)

До слова, кафе для родини з великим вибором сніданків, які готують цілий день – нова локація на Позняках.
 

 


 

 

Великий Київ у Google News

підписатися