Через обстріли з повітря поїзди значно запізнюються – УЗ

Автор: Оксана Тупальська
10:57 26.01.2023

Графік руху поїздів, що курсують через Київ відстає на понад пів години. Через масований ракетний обстріл пасажири вимушені чекати на відправлення.

Київська міська кільцева електричка курсує чітко за графіком.

На деяких ділянках міжміського сполучення спостерігають знеструмлення. 

Наразі Укрзалізниця повідомляє про затримку двох рейсів №43/44 Івано-Франківськ – Київ (+1:08) та №743/744 Київ – Львів (+0:46).

“У зв’язку з пошкодженнями контактної мережі на Донецькій залізниці ми організовуємо пересадку пасажирів рейсу №712/711 Київ — Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом. Зворотне відправлення з Краматорська очікується із затримкою, про яку наша поїзна бригада повідомить додатково”, – повідомляють в УЗ.

Також додають, що посадка та висадка пасажирів здійснюється підземними переходами. Як відомо, на залізничному вокзалі у Києві працює “Фортеця незламності”, де можна у безпечному місці випити чаю, зателефонувати рідним та підзарядити гаджети. 

“Пасажирів, які за форс-мажорних обставин, у результаті обстрілів та тривог, не встигли на свої рейси, ми з тим же квитком посадимо на наступний рейс аналогічного напрямку”, – додають в прес-службі перевізника.

Нагадаємо, для своїх пасажирів Укрзалізниця розробила новий дизайн підстаканників і цукру. А застосунок УЗ отримав нові опції, на які дуже чекали.

Останні новини