Бренд H&M відкрив у Києві перший новий магазин з початку повномасштабної війни

Автор: Галина Ворона
16:35 10.05

У Києві сьогодні відкрився новий магазин шведського бренду H&M. Це вже сьомий магазин бренду в Києві і перший новий в Україні з початку повномасштабної війни.

Про це повідомляє Українська рада торгових центрів.

Як зазначається, нова точка відкрилася одразу на двох поверхах ТРЦ “Blockbuster Mall” на проспекті Степана Бандери, 36. Магазин займає загальну площу близько 2400 кв. м.

Інтер’єр виконаний в новій дизайн-концепції бренду з сучасними елементами, що забезпечують функціональність простору та створюють комфортну атмосферу для шопінгу.

У новому магазині буде представлений широкий вибір жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також лінійка для мам H&M MAMA. Нова колекція одягу включає літні речі, зокрема сукні, сорочки, костюми, топи, денім, а також купальники та аксесуари.

Читайте також: Zara повернулася у столичні ТРЦ: як кияни зустрічають улюблені бренди 

Нагадаємо, компанія H&M призупинила роботу в Україні одразу після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Також ритейлер зачинив свої магазини у країні-агресорці, а вже у липні 2022-го повністю вийшов з ринку рф. У вересні 2023 магазини ритейлера відновили роботу в київських ТРЦ Lavina Mall, Respublika Park, Retroville, River Mall, Dream та Sky Mall.

Останні новини