Бізнес по-студентські: пара за пів року заробила на хтивих чоловіках 100 тисяч гривень

Автор: Любава Лисичкіна
20:21 03.10.2023

Студент разом із своєю подругою почали виготовляти відвертий контент для закритого Telegram-каналу. Доступ до інтимних фото вони надавали лише тим, хто заплатить за "підписку". 

Фото: ілюстративне

Як повідомляється,  27 грудня 2022 року поліція Києва здійснила “оперативну закупівлю” та за 723 грн правоохоронці отримали доступ до Telegram-каналу.   

Виявилося, що допомагала підозрюваному його неповнолітня подруга, яка навіть виготовила макет “накладних грудей”, щоб робити таким чином відверті фото. 

На суді хлопець провину визнав та розкаявся. Він розповів, що із “бізнес-партнеркою” у них були стосунки, проте не вистачало грошей на життя, а тому пара вирішила зайнятись “бізнесом”. Вони створили Telegram-канал з інтимними фото дівчини, доступ до якого потрібно було купити. Так пара за пів року заробила на хтивих чоловіках 100 тисяч гривень. Кошти вони поділили порівну.

Хлопець просив суд врахувати і те, що він допомагав слідству притягнути до відповідальності і свою “бізнес-партнерку”, даючи свідчення проти неї. Він просив не позбавляти його волі та дати можливість надалі навчатись і здобути вищу освіту. 

Оболонський районний суд Києва визнав студента винним, його засудили до 5 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на 2 роки іспитового. Також він повинен сплатити майже 6 тисяч грн за проведення експертиз. 

До слова, бізнес на щодобовій оренді організувала киянка, яка здала чужу квартиру на місяць.

 

Останні новини