Australian Open: киянка Даша Снігур здобула дебютну перемогу в кваліфікації

Автор: Любава Лисичкіна
18:48 10.01.2022

Українська тенісистка Дар'я Снігур переграла Вероніку Кепеде з Парагваю в першому раунді кваліфікації Australian Open. За словами спортсменки, вона тільки через кілька годин змогла усвідомити факт перемоги.

Як розповіла українська тенісистка, киянка, яка сенсаційно перемогла на Wimbledon Дар’я Снігур,  про дебютну перемогу у кваліфікації Australian Open, чітких завдань перед собою вона не ставила, хотіла  лише зіграти якнайбільше матчів і запастися досвідом.

«Зважаючи на те, що я пройшла перше коло, можна сказати, до турніру я підготувалася добре. Щодо Сепеде, то я знала – вона ґрунтовичка і варто було очікувати, що буде важкий, в’язкий теніс, довгі розіграші. Так і сталося. Кожен гейм міг стати переломним, адже більшість із них завершилися на рівно», – додала Снігур.

Поєдинок тривав 2 години 14 хвилин і завершився з рахунком 6:3, 3:6, 6:2.
 
Тенісистка розповіла, що  на перемогу відреагувала стримано: втома накопичилася така, що після матчу ще до ладу не розуміла, що вперше пройшла стартове коло на ТВШ. Тільки через кілька годин, за словами Даші, вона  змогла усвідомити факт перемоги і виважено її оцінити.

Нагадаємо, генеральний директор Міжнародної тенісної академії Вадим Гуменюк вірить, що «золотий вік» для великого тенісу в Україні ще попереду, і держава має всі шанси повернути свою колишню спортивну славу – інтерв’ю з ним за посиланням.

Останні новини