Айтівці з КПІ створили простий інструмент для DDoS-атаки: “бомбити” зможе навіть бабуся

Автор: Любава Лисичкіна
21:22 21.03.2022

Вони підготували рішення db1000n, завдяки якому список цілей буде змінюватись автоматично з головного серверу керування. Їх не потрібно шукати самостійно.

Як повідомили у проєкті,  «Голки» – це інструмент для колективної DDoS-атаки на російські сайти.

Його творці, айтівці з КПІ, закликають ставити програму на свій комп’ютер, а також надсилати посилання на неї друзям і знайомим в усіх куточках світу – підійде будь-яка техніка.

«Цей інструмент зможе запустити навіть ваша бабуся з села за 15 хвилин. З його допомогою ми з вами зможемо концентрувати усю потужність на ключових цілях і чинити справжню шкоду», – говорять айтівці.

Як підключитись до атаки

1. Завантажте останню версію db1000n з репозиторію на GitHub, де розташовані різні версії під різні операційні системи.

2. Починайте атаку запустивши db1000n файл з архіву.

Опціонально:

* якщо не знаєте який файл вам підходить або не знаєте як його запусти – виконайте інструкцію нижче в статті у розділі “Встановлення і запуск db1000n”.

* за можливості, завантажте будь-який VPN. Перечисленні в кінці статті сервіси дають безкоштовний доступ для жителів України на певний період часу. Запустіть VPN і, за можливості, встановіть регіон росія. У жодному разі не використовуйте Україну як VPN-локацію! Підходить будь-яка інша країна або місце розташування VPN, крім України. Якщо не вдалося встановити/завантажити VPN – пропустіть цей крок і починайте атаку!

P.S. Щоб зупинити атаку – просто закрийте програму

Усі деталі про «Голки» та докладну інструкцію можна знайти за посиланням

 

Останні новини