37 років без ремонту: дорога на Троєщині отримає нову основу та велодоріжку (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Марія Супрун
13:54 26.03.2021

В Києві вже розпочали цьогорічний дорожній сезон. Зокрема, капітально ремонтують вулицю Милославську на Троєщині, яку не оновлювали 37 років, відтоді, як побудували.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу і показав відео з будмайданчика.

Роботи відбуваються на ділянці в понад 1 км – від вулиці Радунської до вулиці Бальзака. 

«Хочу зауважити, що це довгоочікуваний ремонт для мешканців Троєщини. Адже вони неодноразово зверталися і до мене особисто, і до міських служб. На оновленій ділянці вулиці буде не тільки нове асфальтне покриття, а й основа дороги. Щоб вона після ремонту прослугувала ще довго», – наголосив мер столиці.

Сьогодні дорожники здійснюють ремонт в одному напрямку дороги – щоб повністю не перекривати рух вулицею. Уже розпочали влаштування нової основи дороги та ремонт дощової каналізації. А невдовзі приступлять до асфальтування. 

Після завершення капремонту вулиця отримає три повноцінних смуги руху у кожному напрямку. Нове сучасне освітлення, оновлені тротуари. Облаштують і велосипедні доріжки з обох боків проїжджої частини.

Також відремонтують трамвайний переїзд на перетині з вулицею Оноре де Бальзака.

Загалом цього року роботи з реконструкції і капітального ремонту здійснять на близько 20 об’єктах дорожньої інфраструктури. 

У найближчих планах – початок капремонту вулиці Льва Толстого, шляхопроводу на вулиці Льва Толстого над залізницею, продовження робіт на вулицях Івана Франка і Чорнобильській, початок оновлення Кільцевої дороги. Крім того, близько 50 вулиць оновлять поточним середнім ремонтом. Зокрема: Дорогожицьку, Тургенівську, Автозаводську.

Нагадаємо, у столиці триває ремонт Індустріального мосту – це перший ремонт шляхопроводу за 40 років (ВІДЕО).

Останні новини