Судитимуть чоловіка, який жорстоко вбив дружину у Києві

13:00 06.03.2023

У Києві під час сварки цивільний чоловік вдарив дружину ножем у груди і убив її. Тепер його судитимуть за скоєний злочин.

Судитимуть чоловіка, який жорстоко вбив дружину у Києві
Світлодіодне освітлення

Про це повідомляє поліція Києва.

Як зазначили правоохоронці, наприкінці листопада минулого року на спецлінію “102” до київської поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в квартирі на вулиці Андрія Малишка вона виявила мертвою свою сусідку.

На місці події співробітники поліції виявили жінку з ножовим пораненням у груди без ознак життя, а також її цивільного чоловіка, який був напідпитку та стверджував, що його дружина наклала на себе руки.

Слідчо-оперативна група оглянула місце злочину та вилучила речові докази, в тому числі знаряддя вбивства – кухонний ніж зі слідами бурого кольору. Також було встановлено, що подружжя часто сварилося і зловживало алкоголем.

Читайте також: Киянин у квартирі, яку надає в оренду, виявив мертвого чоловіка

Пізніше, під час розмови з оперативниками, чоловік зізнався, що сам вдарив дружину ножем у груди. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. На час слідства підозрюваний перебував під вартою. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

До слова, суд дав добро на арешт Януковича.

 

Великий Київ у Google News

підписатися