Як повідомляється, суттєво подорожчала кабачкова ікра.
Якщо у липні середня ціна на цей продукт була 57,99 гривень, то у серпні вона підвищилася до 71,99 гривень за 440 грам. Подорожчала і торгова марка Верес з 61,80 до 74,73 грн за 500 грам.
Крім того, здорожчав і такий вид консерви як сардини. Так, середня ціна на натуральні сардини в Україні в серпні склала 62,60 гривень за банку. Це на 1,02 гривні дорожче, ніж на місяць раніше. При цьому в різних супермаркетах їхня вартість значно відрізняється. Якщо в Ашані вони продаються по 46,80 грн, то в Новус доведеться віддати 71,99 грн за 230 грам.
Відомо, лікар-гастроентеролог розповів, коли краще споживати вуглеводи.