Організатори запрошують самостійно номінуватися всіх тих, хто надає послуги в сфері гастрономічного туризму.
Протягом місяця, з 15 квітня до 15 травня 2021 року, відкрито самономінування учасників у 12 номінаціях за посиланням.
Експертна комісія, що складається з представників індустрії гостинності, працюватиме до 15 травня, щоб відзначати тих, хто помітний на ринку. Тих, чий досвід є прикладом для усіх інших, в кого є чому повчитися.
20 травня буде відкрито народне голосування за фіналістів премії. Народне голосування триватиме до 25 травня. Церемонія нагородження пройде напередодні Дня Києва – 28 травня.
Нагадаємо, туристів будуть приваблювати до Києва гастрономічними турами. Нещодавно презентували новий гастрономічний продукт – Kyiv Pie. Над пирогом у вигляді сонечка-тістечка працювали найкращі кухарі. Також страва вже має свій логотип.
А тим часом славнозвісна київська перепічка різко подорожчала.